החומרים:

600 גרם תרד

2 כפות קמח תופח

50 גרם מרגרינה

250 גרם גבינה לבנה שמנה

3 ביצים

1 כף שמנת

100 גרם גבינה צהובה קשה

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

מבשלים את התרד, קוצצים אותו דק ומוסיפים חלק מהמרגרינה מומסת.

טורפים את הביצים ומוסיפים לבלילה את הגבינה והשמנת.

מוסיפים את הבלילה לתרד ולאחר מכן מוסיפים את הקמח.

משמנים תבנית פיירקס, שופכים לתוכה את הבלילה.

מגררים במגררת גסה גבינה צהובה קשה, ומעל לגבינה מניחים חתיכות מרגרינה.

אופים בתנור חם כחצי שע