החומרים:

1 ק"ג כנפי עוף

4 כפות דבש

8 שיני שום גדולות

שלושת רבעי כוס יין לבן יבש

2 כפות רוטב סויה

1 כפית זנגביל

מלח ופלפל (לפי הטעם)

 

אופן ההכנה:

מנקים את הכנפיים היטב משאריות נוצות.

קולפים את שיני השום ומערבבים אותם עם היין, הסויה, הזנגביל, המלח והפלפל, עד לקבלת רוטב.

מכניסים את כנפי העוף לרוטב, מכסים ומכניסים למקרר למשך כל הלילה.

למחרת מעבירים את העוף והרוטב לתבנית ואופים בתנור, בחום בינוני, במשך 40-30 דקות, עד שהכנפיים מזהיבות.

מומלץ להגשה עם תפוח-אדמה אפוי בנייר כסף וירקות מאודים.