חציל באלדי עם יוגורט עזים, מלפפונים ונענע

מצרכים:

חציל באלדי

שמן זית

לימון

מלח גס, פלפל

כוס יוגורט כבשים

1 מלפפון קצוץ קטן

1 כפית נענע יבשה

חצי שן שום

 

אופן ההכנה:

קולים את החציל על אש גלויה, והופכים כל 4-3 דקות. חשוב להקפיד לא לחורר את החציל.

באמצעות סכין חדה חותכים את קליפת החציל כך שיישאר שלם. משהים על מסננת כשעה.

מערבבים את היוגורט, המלפפון, השום הקצוץ והנענע היבשה.

מניחים את בשר החציל מעל לתערובת היוגורט. מתבלים את בשר החציל במיץ לימון, שמן זית, פלפל ומלח גס ומגישים.

 

המתכון באדיבות רשת "אספרסו בר".