החומרים:
4 פרוסות חזה עוף
60 גרם מרגרינה בטעם חמאה
1 פלפל חריף טרי או יבש, פרוס
4 בצלים ירוקים (רק החלק הלבן) פרוסים
4 שיני שום כתושות
4 עגבניות בשלות, קלופות
1 כף רסק עגבניות
כוס יין לבן
מלח ופלפל שחור
כוס שמנת צמחית
1 כף טרגון קצוץ
אופן ההכנה:
מרסקים את העגבניות במעבד מזון למחית חלקה.
ממיסים 30 גרם מרגרינה במחבת רחבה ומאדים בה את פרוסות הפלפל החריף, הבצל והשום.
מוסיפים עגבניות, רסק עגבניות, יין, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
מוסיפים לרוטב שמנת וטרגון ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
לקראת סוף בישול הרוטב מטגנים את פרוסות העוף במרגרינה הנותרת. מעבירים לצלחת הגשה ויוצקים מעל את הרוטב החם.
מגישים עם פסטה.