באדיבות "עלה ירוק" , משק כהן, הוד השרון
החומרים:
60 גרם חמאה
1 ק"ג תרד רחוץ
5 כפות שמן זית
1 בצל גדול
4 שיני שום
1 שמנת 15% לבישול
5 ביצים
1 גביע שמנת חמוצה
מלח
פלפל שחור
מעט פפריקה חריפה
ההכנה:
קוצצים את הבצל, השום והתרד. ממיסים במחבת את החמאה והשמן. מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים את התרד ומוסיפים את התבלינים. מבשלים עד שיתאדו הנוזלים והתרד משנה צבעו מעט.
מוסיפים את השמנות ומערבבים. מבשלים דקות אחדות, מתקנים תיבול ומוסיפים את הביצים. מערבבים עד לקרישת הביצים.