החומרים:
1 ק"ג תרד רחוץ ונקי
1 ק"ג תפוחי-אדמה מבושלים
1 בצל גדול
1 כפית סויה
1 כף מרגרינה
מלח
200 גרם גבינה צהובת מגוררת
ההכנה:
קוצצים את הבצל והשום ומטגנים במרגרינה.
מוסיפים את התרד. מתבלים וממשיכים לאדות בסיר מכוסה.
פורסים את תפוחי האדמה ומניחים בתבנית פיירקס משומנת קלות למשך כ-5 דקות. מפזרים על פרוסות תפוחי האדמה מחצית מכמות הגבינה הצהובה. מניחים על הגבינה את התרד ומפזרים עליו את המחצית הנוספת של הגבינה.
אופים בתנור בחום של 200 מעלות במשך כ-15 דקות, עד שהגבינה תימס ותיצור קרום.