החומרים:

1 ק"ג תרד רחוץ ונקי

1 ק"ג תפוחי-אדמה מבושלים

1 בצל גדול

1 כפית סויה

1 כף מרגרינה

מלח

200 גרם גבינה צהובת מגוררת

ההכנה:

קוצצים את הבצל והשום ומטגנים במרגרינה.

מוסיפים את התרד. מתבלים וממשיכים לאדות בסיר מכוסה.

פורסים את תפוחי האדמה ומניחים בתבנית פיירקס משומנת קלות למשך כ-5 דקות. מפזרים על פרוסות תפוחי האדמה מחצית מכמות הגבינה הצהובה. מניחים על הגבינה את התרד ומפזרים עליו את המחצית הנוספת של הגבינה.

אופים בתנור בחום של 200 מעלות במשך כ-15 דקות, עד שהגבינה תימס ותיצור קרום.