באדיבות "עלה ירוק", משק כהן, הוד השרון

החומרים:

1 בצל קצוץ גס

גזר חתוך לגפרורים

פלפל ירוק חתוך לרצועות

קישוא חתוך לפרוסות דקות

½ שקית (כ-200 גרם) תרד רחוץ

עגבנייה בינונית חתוכה לקוביות

ההכנה:

מחממים היטב מעט שמן בווק.

מאדים את הבצל עד שיקבל מראה שקוף.

מוסיפים את הירקות לפי הסדר, תוך ערבוב והקפצה במחבת (במרווחים של כחצי דקה בין ירק אחד לאחר).

מוסיפים את חומרי הרוטב, מבשלים כדקה נוספת, תוך ערבוב, ומגישים.