באדיבות "עלה ירוק", משק כהן, הוד השרון
החומרים:
1 ק"ג תרד טרי ורחוץ
400 גרם פטריות חתוכות
3 בצלים גדולים
1 תפוח-אדמה גדול
2 עגבניות
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
1 כף אבקת מרק פטריות
3 ביצים
ההכנה:
וקצצים את הבצלים ומטגנים יחד עם הפטריות, עד שיזהיבו.
מאדים את התרד במשך דקות אחדות, מסננים וקוצצים גס על קרש חיתוך.
מרסקים את תפוח-האדמה והעגבניות במגררת גסה.
מערבבים היטב את כל החומרים ומעבירים לתבנית משומנת. אופים בחום בינוני כשעה.