באדיבות "עלה ירוק", משק כהן, הוד השרון

החומרים:

1 ק"ג תרד טרי ורחוץ

400 גרם פטריות חתוכות

3 בצלים גדולים

1 תפוח-אדמה גדול

2 עגבניות

1 כפית פלפל שחור

1 כפית מלח

1 כף אבקת מרק פטריות

3 ביצים

ההכנה:

וקצצים את הבצלים ומטגנים יחד עם הפטריות, עד שיזהיבו.

מאדים את התרד במשך דקות אחדות, מסננים וקוצצים גס על קרש חיתוך.

מרסקים את תפוח-האדמה והעגבניות במגררת גסה.

מערבבים היטב את כל החומרים ומעבירים לתבנית משומנת. אופים בחום בינוני כשעה.