8-6 מנות

החומרים:

1 מלון

5 כפות סוכר

1 תפוז

2 כפות מיץ לימון טרי

½ ספל ברנדי

1 בקבוק יין לבן יבש

4 יח' ציפורן שלם

1 מקל קינמון

 

אופן ההכנה:

שוטפים את המלון, קולפים אותו, חוצים ומנקים מהגרעינים.

חותכים את המלון לקוביות קטנות ומניחים בכלי אל-חלד או זכוכית.

מערבבים את קוביות המלון עם הסוכר והברנדי.

קולפים את הקליפה החיצונית הצהובה של התפוז, דק עד כמה אפשר, תוקעים בה את הציפורן ומערבבים עם המלון. מוסיפים את מקל הקינמון ומשאירים את התערובת עומדת כ-7-6 שעות. מדי פעם מערבבים. אוטמים במכסה מותאם היטב, כדי שהכוהל לא יתנדף.

קרוב לזמן ההגשה מוסיפים את מיץ הלימון והיין, כשהוא צונן. מערבבים ומעבירים לקערת פונץ' ומגישים.