החומרים:

4 עגבניות גדולות

1 ספל גרעיני תירס קפואים

בצל בינוני

1 כף מרגרינה או חמאה

1 כוסברה טרייה קצוצה

1 כף קמח

¼ כוס יין לבן יבש

¼ כוס מים

30 גרם גבינה צהובה מגוררת

מלח, פלפל לבן

אופן ההכנה:

שוטפים את העגבניות ומנגבים במגבת נייר.

בסכין חדה מורידים את הכיפה של העגבנייה, ועם כפית מוציאים את כל התוכן, בזהירות, מבלי לפגוע בקליפה, ומניחים הפוך כדי שכל הנוזלים ינוקזו.

מחממים במחבת את השומן ומטגנים את הבצל כשהוא קצוץ דק לצבע זהוב. מוסיפים לקמח את היין הלבן והמים, ומערבבים.

מוסיפים את גרעיני התירס, הכוסברה, מתבלים וממלאים את העגבנייה.

מפזרים מעל את הגבינה המגורדת ומקרימים באסכלה (גריל).