החומרים:
5 עגבניות גדולות
1 כוס אורז
1 בצל קצוץ
1 כף שמן
פטרוזיליה קצוצה
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף קטשופ
כמון
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
חותכים מהעגבניות את הקצה העליון.
מוציאים את הפנים ומתבלים במלח ובפלפל.
מוסיפים לאורז: בצל קצוץ מטוגן בשמן, פטרוסלינון, קצוץ, מעט כמון, פלפל חריף ואבקת מרק עוף (אפשר להוסיף קארי).
לרוטב: מערבבים את פנים העגבניות ומוסיפים קטשופ.
ממלאים את העגבניות ומניחים בתבנית אפייה. מוסיפים את הרוטב וכף מרגרינה.
אופים עד שהאורז רך.