החומרים:

5 עגבניות גדולות

1 כוס אורז

1 בצל קצוץ

 1 כף שמן

פטרוזיליה קצוצה

1 כף אבקת מרק עוף

1 כף קטשופ

כמון

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

חותכים מהעגבניות את הקצה העליון.

מוציאים את הפנים ומתבלים במלח ובפלפל.

מוסיפים לאורז: בצל קצוץ מטוגן בשמן, פטרוסלינון, קצוץ, מעט כמון, פלפל חריף ואבקת מרק עוף (אפשר להוסיף קארי).

לרוטב: מערבבים את פנים העגבניות ומוסיפים קטשופ.

ממלאים את העגבניות ומניחים בתבנית אפייה. מוסיפים את הרוטב וכף מרגרינה.

אופים עד שהאורז רך.