4 מנות

החומרים:

1 שורש סלרי בינוני

1 בצל בינוני

1 תפוח-אדמה בינוני

1 כף מרגרינה

2 כפות קמח

½ גזר בינוני

מלח סלרי, פלפל לבן

אבקת מרק עוף

5-4 כוסות מים

אופן ההכנה:

שוטפים וקולפים את שורש הסלרי, חותכים לקוביות בגודל ½ X ½ ס"מ.

מחממים בסיר את המרגרינה ומטגנים את הבצל, כשהוא קצוץ דק, עד לצבע זהוב. מוסיפים את קוביות הסלרי.

קולפים את תפוח-האדמה וחותכים לקוביות בגודל קוביות הסלרי, מערבבים בסיר, עד שהקוביות יקבלו גוון זהוב. מוסיפים את הגזר, כשהוא מגורר על מגררת גסה.

מקמחים את התערובת שבסיר, מתבלים ומוסיפים את המים, מביאים את המרק לרתיחה תוך ערבוב. משלימים את התיבול עם אבקת מרק.

מגישים עם עלי סלרי קצוצים.