החומרים:

½ ק"ג בצק עלים

20 עגבניות צ'רי

1 חציל קטן

1 קישוא

7-6 פטריות שמפיניון טריות קטנות

2 פלפלים אדומים

צנוברים

4 פרוסות של גבינת צאן

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

מרדדים את בצק העלים ופורסים בתבנית פיירקס, כך ששולי הבצק יגלשו החוצה.

מכניסים לתנור חם (בחום בינוני) למשך 10 דקות ומוציאים החוצה לצינון.

קולים את הפלפלים ומסירים את הקליפה. פורסים את החציל לפרוסות דקות, חותכים את הקישוא למקלות, שוטפים היטב את עגבניות הצ'רי והפטריות.

חותכים את הפלפלים לרצועות, מטגנים את פרוסות החצילים ואת מקלות הקישואים עד להשחמה.

מניחים על מצע הבצק את כל הירקות, עליהם את גבינת הצאן ומפזרים את הצנוברים.

מתבלים במלח ובפלפל ומוסיפים את שמן הזית.

אופים בחום בינוני כ-20 דקות, עד שהבצק משחים.