החומרים:

2 בטטות גדולות או 3 בטטות קטנות

½ כוס שמן

2 כפיות רוטב סויה

3 טיפות טבסקו

1 כף גדושה פפריקה מתוקה

2 כפיות כורכום

1 כפית תערובת עשבי תיבול טרייה (רוזמרין, עירית, מיורן)

או 2 כפיות תערובת עשבי תיבול מיובשים

1 כפית אבקת שום

מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

מקלפים את הבטטות וחותכים לפרוסות בעובי 5-3 ס"מ. שוטפים היטב ומייבשים במגבת נייר.

שמים את שאר החומרים בקערה ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד ללא גושים.

מכניסים את פרוסות הבטטות לקערה ומערבבים היטב, כדי שכל החתיכות יכוסו ברוטב.

מעבירים את הבטטות לתבנית, מכניסים לתנור קר ואופים בחום גבוה (200 מעלות) כ-30 דקות, עד שהבטטות רכות ובעלות גוון חום.

מגישים חם או פושר ו… מלקקים את האצבעות.