סלט גזר ופקאן סיניבאדיבות פסקל פרץ-רובין מחברת הספר "המטבח הקל של פסקל"

סלט גזר מפתיע ביופיו ובטעמו. התוצאה סוחטת מחמאות וגוררת חלוקת המתכון לכל הנוכחים.

החומרים ל=8 מנות:

לסלט:

6-5 גזרים, מגוררים

צרור עירית, קצוצה דק

100 גר' פקאן סיני, מרוסק גס

לרוטב:

1/2 כוס שמן צמחי

1/3 כוס חומץ הדרים

3/4 כפית מלח

2 כפות שטוחות סוכר דמררה

1 שן שום גדולה, כתושה

אופן ההכנה:

1. מערבבים גזר ועירית בקערת הגשה שקופה.

2. מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים מעל הגזר.

3 מערבבים את הסלט ומפזרים מעל פקאן.

טיפסקל

אפשר להחליף את סוכר הדמררה ב=½1 כפות סוכר לבן