מצרכים (ל 4 מנות):
6 תפו"א בינוניים פרוסים
2 דגי הרינגה מעושנים פרוסים
2 כפות בוטרגה (ביצי בורי בשעווה) קצוצים
5 שיני שום קצוץ
3 כפות פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה (לא חייב)
1/2 כפית קימל
כף רסק עגבניות
כף מיץ לימון
מלח
3 כפות שמן
1/2 2 כוסות מים
אופן ההכנה:
- מטגנים את השום בסיר עם שמן.
- מוסיפים את הפפריקה והקימל, מטגנים קלות ומוסיפים את רסק העגבניות. מערבבים טוב במשך דקה, מוסיפים מיץ לימון ומים.
- מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על אש קטנה למשך 30 דקות.
- מוסיפים את הדגים ומבשלים כ 10 דקות כשהסיר מכוסה.