החומרים לקציצות:
½ ק"ג גזר
6 שיני שום
6 כפות פירורי לחם
2 כפות קמח
4 ביצים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
שמן טיגון
החומרים לרוטב העגבניות:
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
3 כוסות מים רותחים
1 כפית פלפלת
1 כפית מלח
2 כפיות סוכר
4 כפות מיץ לימון
2 עלי דפנה
אופן ההכנה:
קולפים ומרסקים את הגזר והשום על מגררת בינונית.
מערבבים את כל החומרים. יוצרים מהם קציצות ומטגנים בשמן חם במחבת מכוסה, עד לקבלת צבע חום בהיר.
מרתיחים את כל החומרים המיועדים לרוטב ומבשלים בו את קציצות הגזר במשך 15 דקות, על להבה קטנה.