באדיבות מועצת הצמחים 

תרד – ידוע כעשיר בשלל ויטמינים ומינראלים כמו ברזל, אשלגן, מגנזיום, אבץ, ויטמינים K, A, E, C, B, בטא קרוטן וסיבים תזונתיים. בנוסף התרד מכיל רכיבים פעילים כמו לוטאין התורם לבריאות העין וקוורצטין התורם להקלה על בעיות דלקתיות שונות ועוזר במניעת מחלות לב וסרטן.

חומרים (6 מנות):

3 אבוקדו בינוניים

מיץ וקליפה מגוררת מ- 2 לימונים

3-2 בצלצלי שאלוט

כ- 400 גרם עלי תרד צעירים שטופים (או עלי בייבי)

200 גרם גרגרי רימון

1/3 כוס שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה:

·        קולפים את האבוקדו וחותכים לקוביות או לפרוסות. מניחים בקערה ומטפטפים ממיץ הלימון כדי שהאבוקדו לא ישחיר.

·        קולפים את השאלוט וקוצצים דק. מניחים את עלי התרד בקערה גדולה, מוסיפים את האבוקדו, השאלוט וגרגירי הרימון.

        מוסיפים את מיץ הלימון שנותר, הקליפה המגוררת, השמן, מלח ופלפל ומקפיצים היטב. מגישים מיד