החומרים:

1 ראש חסה אייסברג

1 בצל קטן קצוץ דק

5 שיני שום כתוש

50 גרם חזה אווז מעושן

1 פלפל צהוב

6 פטריות שמפיניון טריות

6 זיתים ממולאים

3 כפות שמן

3 כפות מיץ לימון טרי

קורט מיורן

קורט מלח

קורט פלפל לבן

קורט סוכר

 

אופן ההכנה:

שוטפים את החסה, חותכים לריבועים ומניחים על צלחת אישית.

מחממים את השמן, מטגנים את הבצל לצבע זהוב ומוסיפים את השום הכתוש.

חותכים את חזה האווז ואת הפלפל הצהוב לרצועות דקות ומוסיפים לבצל.

מוסיפים למחבת את הזיתים, כשהם חתוכים לפרוסות דקות, ואת המיורן.

מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים.

יוצקים את התערובת על החסה ומגישים חם.