המתכון באדיבות סנפרוסט 

החומרים (ל-4 מנות):

400 גרם שעועית ירוקה חתוכה

1 כוס גרגירי תירס

400 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות

1 חבילה עלי בייבי לסלט

2 גבעולי בצל ירוק, חתוכים לרצועות באורך 2 ס"מ

למשרה העוף:

(יש להכין כמה שעות עד יום מראש)

1 כף סילאן (דבש תמרים) או דבש

1 כף שמן זית

2 שיני שום כתושות

2 כפות חומץ בלסמי

½ כפית מלח

¼ כפית פלפל שחור גרוס

לרוטב הסלט:

1 כף סילאן או דבש

1 כף שמן זית

2 כפות חומץ בלסמי

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:

כמה שעות (או יום) לפני ההכנה מערבבים היטב בקערה את כל חומרי המשרה. מוסיפים את רצועות העוף ומערבבים שוב. מכסים ומשהים במקרר. מבשלים את השעועית בישול קצר. מחממים מחבת טפלון ומקפיצים את העוף עם רוטב המשרה עד להשחמתו. מסירים מהאש. מסדרים בצלחת הגשה את עלי הבייבי, מניחים עליהם את נתחי העוף, השעועית והתירס. מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים. מפזרים מעל את רצועות הבצל הירוק. ניתן להגיש קר או חם.

ערכים תזונתיים למנה:

256 קלוריות,26.9 גרם חלבון, 28.2 גרם פחמימות, 4.7 גרם שומן, 4.7 גרם סיבים, 110 מ"ג סידן ו- 1.9 מ"ג ברזל.