החומרים:
½ ק"ג תות-שדה (להשאיר כמה תותים לקישוט)
3 חלבונים
כוס מיץ תפוזים
2 כפות גדושות אבקת פודינג תות-שדה
5 כפות סוכר
שקית שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
שוטפים את התותים, חוצים לשניים ומניחים במסננת.
מכינים את הפודינג (על-פי ההנחיות שעל האריזה), מרתיחים כוס מיץ ומוסיפים לפודינג, תוך בחישה.
מקציפים את החלבונים היטב עם 4 כפות סוכר.
מוסיפים את התותים לפודינג.
מערבבים קלות את הפודינג יחד עם קצף החלבונים.
מחלקים לצלוחיות.
מקציפים את השמנת המתוקה עם כף סוכר.
מוסיפים שמנת מתוקה לכל צלוחית ומקשטים כל מנה בתות-שדה.
שומרים במקרר עד להגשה.