המתכון באדיבות ד"ר רני פולק, מנהל תחום סדנאות בישול,
הדסה אופטימל איכות חיים
החומרים (ל-10 מנות):
סלסלת תותים
חופן אגוזי קשיו
4 כפות שמן אגוזים
חצי כוס חלב סויה
זר נענע טרי
אופן ההכנה:
פרסו את התותים לפרוסות.
קצצו את אגוזי הקשיו לחתיכות קטנות.
שימו את שמן האגוזים בבלנדר והוסיפו את אגוזי הקשיו ליצירתמשחה שמנונית אחידה.
הוסיפו מעט חלב סויה ליצירת מרקם מתאים.
צקו על פרוסות התותים.
הוסיפו מעל נענע והגישו.
ערכים תזונתיים למנה:
72 קלוריות, 0.6 גרם חלבון, 6 גרם שומן מתוכם 0.5 גרם שומן רווי,4 גרם פחמימות.