המתכון באדיבות ריבי חרך
שלב 1:
4 ביצים
כוס שמן קנולה
כוס סוכר חום בהיר
כוס בטטות מבושלות מעוכות (כמו פירה, כ- 0.5 ק"ג לפני הבישול)
שלב 2:
2 כוסות קמח רגיל
כף אבקת אפיה
¼ כפית מלח
½ כפית סודה לשתיה
כף ציפורן
כף קינמון
כוס אגוזי פקאן קצוצים
חצי כוס פצפוצי שוקולד (או פחות, לפי המתיקות הרצויה)
לערבב הכול
לערבב 2+1 בכף עץ ולהוסיף לתערובת כוס מיץ תפוזים.
אפיה:
בסיר פלא / תבנית כ- ¾ שעה בחום בינוני – 170 מעלות.
לקראת סוף האפיה להעלות את הטמפ' ל- 190 מעלות ולשמור שלא יישרף.
בהצלחה ובתאבון – משפחת חרך
משפחת חרך לא אחראית לתוצאות