המתכון באדיבות ריבי חרך

שלב 1:

4 ביצים

כוס שמן קנולה

כוס סוכר חום בהיר

כוס בטטות מבושלות מעוכות (כמו פירה, כ- 0.5 ק"ג לפני הבישול)

שלב 2:

2 כוסות קמח רגיל

כף אבקת אפיה

¼ כפית מלח

½ כפית סודה לשתיה

כף ציפורן

כף קינמון

כוס אגוזי פקאן קצוצים

חצי כוס פצפוצי שוקולד (או פחות, לפי המתיקות הרצויה)

לערבב הכול

לערבב 2+1 בכף עץ ולהוסיף לתערובת כוס מיץ תפוזים.

אפיה:

בסיר פלא / תבנית כ- ¾ שעה בחום בינוני – 170 מעלות.

לקראת סוף האפיה להעלות את הטמפ' ל- 190 מעלות ולשמור שלא יישרף.

בהצלחה ובתאבון – משפחת חרך

משפחת חרך לא אחראית לתוצאות