החומרים:
1 ק"ג קישואים חצויים לאורכם
2 בצלים גדולים חצויים
350 גרם עגבניות קצוצות
2-1 כפות מיץ לימון
1 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה דק
100 גרם בשר טחון (בקר או הודו אדום)
תבלינים: מלח, פלפל חריף, פלפל לבן, מיץ לימון, קורט סוכר (לפי הטעם)
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
שוטפים את הקישואים ומשפשפים היטב. חוצים אותם לאורכם (לחצי) ומוציאים בזהירות את הפנים, לקבלת מעין סירה.
לרוטב: מאדים את הבצל במעט שמן עד לקבלת גוון שקוף. מרסקים את פנים הקישואים ומוסיפים לבצל המטוגן. מטגנים 3-2 דקות. מוציאים מחצית מהתערובת לקערה.
מוסיפים למחבת עגבניות ומטגנים עד לריכוך כ-5 דקות. מתבלים במלח, בפלפל, בקורט סוכר ובמיץ לימון.
למלית: לקישואים ולבצל המטוגנים שבקערה מוסיפים בשר טחון, מלח, פלפל ומחצית מהפטרוזיליה. מערבבים יחד וממלאים את סירות הקישואים, תוך יצירת תלולית קטנה.
מסדרים את הקישואים הממולאים בתבנית חסינת אש.
יוצקים את הרוטב על הקישואים ואופים בחום בינוני כחצי שעה.
לפני ההגשה מפזרים מעל הקישואים את הפטרוזיליה שנותרה.