החומרים:

250 גרם אטריות רחבות

3-2 ביצים

1 בצל בינוני קצוץ דק

2 שיני שום

½ ק"ג חצילים

4 כפות שמן

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מבשלים את האטריות במי-מלח רותחים כ10- דקות. מסננים.

מטגנים את הבצל והשום בשמן, עד לקבלת צבע חום.

קולפים את החצילים ומרסקים במגררת גסה. מוסיפים את החצילים לבצל ומאיידים על אש קטנה כ20- דקות, עד שהחצילים מתרככים.

מערבבים עם האטריות ומוסיפים תבלינים וביצים טרופות. מעבירים לתבנית ואופים כחצי שעה.

מגישים עם סלט ח