החומרים:
250 גרם אטריות רחבות
3-2 ביצים
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום
½ ק"ג חצילים
4 כפות שמן
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מבשלים את האטריות במי-מלח רותחים כ10- דקות. מסננים.
מטגנים את הבצל והשום בשמן, עד לקבלת צבע חום.
קולפים את החצילים ומרסקים במגררת גסה. מוסיפים את החצילים לבצל ומאיידים על אש קטנה כ20- דקות, עד שהחצילים מתרככים.
מערבבים עם האטריות ומוסיפים תבלינים וביצים טרופות. מעבירים לתבנית ואופים כחצי שעה.
מגישים עם סלט ח