סלט כרפס, פלפלים ובצל – באדיבות פסלק פרץ רובין מחברת הספר "המטבח הקל של פסקל"
חגיגה בצבעים שמתאימה לכל ארוחה. אפשר להחליף את הלפת בקולורבי.
החומרים ל=8-6 מנות:
עלים מ=8 גבעולי כרפס, חתוכים לרצועות דקיקות
1 עגבנייה גדולה, חתוכה לקוביות
1 לפת, חתוכה לרצועות בגודל 1/2X4 ס"מ
1 גזר, חתוך לרצועות בגודל 1/2X4 ס"מ
1 בצל אדום, חתוך לרצועות דקות
1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות דקות
2 כוסות עלי בייבי
2 לימונים בלאדי כבושים, חתוכים לרבעים או לשמיניות
מיץ מ=1 לימון
מלח ופלפל, לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הירקות עם עלי הבייבי והלימונים.
2. סמוך להגשה מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל.