סלט כרפס, פלפלים ובצל – באדיבות פסלק פרץ רובין מחברת הספר "המטבח הקל של פסקל"

 

חגיגה בצבעים שמתאימה לכל ארוחה. אפשר להחליף את הלפת בקולורבי.

החומרים ל=8-6 מנות:

עלים מ=8 גבעולי כרפס, חתוכים לרצועות דקיקות

1 עגבנייה גדולה, חתוכה לקוביות

1 לפת, חתוכה לרצועות בגודל 1/2X4 ס"מ

1 גזר, חתוך לרצועות בגודל 1/2X4 ס"מ

1 בצל אדום, חתוך לרצועות דקות

1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות דקות

2 כוסות עלי בייבי

2 לימונים בלאדי כבושים, חתוכים לרבעים או לשמיניות

מיץ מ=1 לימון

מלח ופלפל, לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הירקות עם עלי הבייבי והלימונים.

2. סמוך להגשה מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל.