החומרים:

8-6 תפוחי-אדמה קלופים

50 גרם מרגרינה

מלח ופלפל לבן לטעם

מעט אגוז מוסקט

3-2 ביצים

מעט מרגרינה קשה

אופן ההכנה:

מבשלים את תפוחי-האדמה במעט מי מלח עד שיתרככו. מסננים ומועכים היטב למחית אחידה.

מוסיפים מרגרינה, תבלינים וביצים ומערבבים יחד. טועמים ומשפרים את הטעם.

משמנים תבנית אפייה במעט מרגרינה קשה, מכניסים את התערובת לשק זילוף ומזלפים בתבנית בצורת פרחים, במרחקים שווים.

אופים כחצי שעה בתנור בחום בינוני או עד לקבלת גוון חום בהיר.

מגישים כתוספת חגיגית למאכלי בשר או דג.