ענקית הסופרמרקטים הבריטית "טסקו" הודיעה על הכנסת זן חדש של עגבניות לסניפיה, זן שייתן את התשובה לסנדוויצ'ים ה"רטובים" שמשלבים בהם עגבניות. נציגי הרשת הגדירו זאת כ"דבר הטוב יותר שקרה לעולם הסנדוויצ'ים מאז הלחם הפרוס".

נמסר כי הפיתוח של העגבנייה החדשה החל ב-1986 בהולנד וכלל הכלאות סבוכות בין יותר מ-100 זנים שונים. בשנה האחרונה הצליחו החוקרים לייצר עגבנייה המסוגלת לשמור על צורתה הקשיחה גם לאחר שהיא נפרסת בסכין, מקוצצת לקוביות או נאפית בתנור. לדבריהם, העגבנייה מאבדת רק 1% ממשקלה בעת החיתוך ו-3% נוספים ב-12 השעות לאחר החיתוך (לעומת כ-8% בחיתוך בזנים הקיימים ו-12% נוספים כבר לאחר שעה אחת).