באדיבות אתר "עלי קטיף"

מצרכים:

1 חבילה תרד חסלט

8 תפוחי אדמה גדולים, לבנים

1/4 כוס שמן

2 בצלים בינוניים קצוצים דק

2 ביצים טרופות

מלח ופלפל לפי הטעם

2/3 כוס פירורי קורנפלקס או פירורי לחם מתובלים

הוראות הכנה:

שוטפים היטב את התרד, מסירים גבעולים קשים ומשלים במים למשך כמה דקות עד שמצטמק. מסננים היטב וקוצצים דק. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לחצאים ומבשלים במים עד שמתרככים. מסננים את תפוחי האדמה ומועכים אותם. מוסיפים את השמן לתפוחי האדמה. מצננים את תפוחי האדמה. מערבבים ביחד את התרד, תפוחי האדמה, הבצל הקצוץ, הביצים, המלח והפלפל. יוצקים לתוך כלי אפיה משומן ומפזרים את פירורי הקורנפלקס או הלחם. אופים בתנור בחום בינוני (180 מעלות) כחצי שעה.