החומרים:
10 גבעולי אספרגוס טרי
2 כוסות עוף מבושל, חתוך לקוביות
3 פרוסות אננס, חתוכות לקוביות
100 גרם פטריות טריות פרוסות
½ פלפל ירוק פרוס דק מאוד
החומרים לרוטב:
½ כוס מיונית
1 כף חזרת לבנה מגוררת
1 כף עירית קצוצה
אופן ההכנה:
מרתיחים 4 כוסות מים יחד עם כף מלח ומוסיפים את גבעולי האספרגוס למשך 10 דקות.
מוציאים את האספרגוס מהסיר ומעבירים לקערה עמוקה עם מי קרח. פורסים את האספרגוס לפרוסות אלכסוניות.
מערבבים את חומרי הרוטב ומעבירים לקערת הגשה שטוחה.
מוסיפים את כל החומרים ומקפלים בעדינות, עד לכיסוי מלא.
מגישים על מצע של עלי חסה עם פרוסות לחם קלוי.