4 מנות
החומרים:
1 ראש סלרי
1 תפוח-עץ מוזהב
100 גרם פטריות ירדן
רבע ספל בצל ירוק קצוץ
2 כפות שמיר
1 כף חזרת לבנה מגוררת
רבע ספל מיונית
שלושה רבעים ספל יוגורט
מלח, פלפל לבן
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את הסלרי וחותכים לחתיכות קטנות.
קולפים את התפוח, מוציאים את הליבה וחותכים אותו לרצועות דקות.
שוטפים את הפטריות, חותכים אותן לרצועות דקות ומערבבים עם הסלרי.
מוסיפים את היוגורט ומערבבים.
מוסיפים את הבצל הירוק כשהוא חתוך באותו גודל כמו הסלרי. מוסיפים את החזרת, המיונית והשמיר, מערבבים ומתבלים.
מעמידים את הסלט המוכן כשעה לפני ההגשה ומגישים אותו צונן.