4 מנות

החומרים:

1 חסה אייסברג

4 כפות עירית קצוצה (או בצל ירוק)

½ ספל מיונית

½ כוס מיץ תפוזים טרי

קליפה מגורדת של תפוז אחד

מלח, פלפל לבן

2 תפוזים קלופים מפולחים

12 אגוזי פקאן קלופים וקלויים

 

אופן ההכנה:

שוטפים את החסה, חותכים את הראש לחצי וכל חצי לפרוסות גסות. מניחים על צלחות אישיות או בקערה.

מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את המיונית, מיץ התפוזים, גרידת קליפת התפוז, העירית, מלח ופלפל.

מניחים על פרוסות החסה את פלחי התפוזים ויוצקים את הרוטב מעל. מקשטים עם אגוזי הפקאן הקלופים והקלויים.

 

הערה: יוצקים את הרוטב על החסה סמוך לזמן ההגשה.