באדיבות "עלה ירוק", משק כהן, הוד השרון

החומרים:

1 ק"ג תרד טרי ורחוץ

1 תפוח-אדמה בינוני

1 בצל בינוני

2 ביצים

4 כפות קמח

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

1 כף אבקת מרק

שמן לטיגון

ההכנה:

מבשלים את התרד במעט מים במשך דקות אחדות, עד שיתרכך מעט.

מעבירים למסננת ומשהים כ-10 דקות.

מרסקים את תפוח-האדמה במגררת או במעבד מזון. קוצצים את התרד על קרש חיתוך.

מערבבים את כל החומרים, יוצרים קציצות בעזרת כף ומטגנים בשמן חם משני הצדדים.