באדיבות "עלה ירוק", משק כהן, הוד השרון
החומרים:
1 ק"ג תרד טרי ורחוץ
1 תפוח-אדמה בינוני
1 בצל בינוני
2 ביצים
4 כפות קמח
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כף אבקת מרק
שמן לטיגון
ההכנה:
מבשלים את התרד במעט מים במשך דקות אחדות, עד שיתרכך מעט.
מעבירים למסננת ומשהים כ-10 דקות.
מרסקים את תפוח-האדמה במגררת או במעבד מזון. קוצצים את התרד על קרש חיתוך.
מערבבים את כל החומרים, יוצרים קציצות בעזרת כף ומטגנים בשמן חם משני הצדדים.