החומרים:
2 ק"ג עלי סלק
מיץ מלימון שלם
½1 כפות סוכר
שמן לטיגון
1 כף פפריקה
2 שיני שום כתוש
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
מכניסים את עלי הסלק לסיר לחץ, מוסיפים 3 כוסות מים קרים וקורט מלח ומבשלים על אש גבוהה כ-10 דקות.
מצננים את העלים, קוצצים אותם בסכין (לא מומלץ להשתמש במעבד מזון) ומסננים את הנוזלים.
מחממים שמן במחבת, מוסיפים את עלי הסלק ומטגנים כ-7 דקות. מוסיפים את מיץ הלימון, הפפריקה, הסוכר והשום ומתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב כ-4 דקות נוספות, מנמיכים את האש וממשיכים לטגן עד לאידוי הנוזלים (כ-10 דקות נוספות).
מצננים ומכניסים למקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.