באדיבות "עלה ירוק", משק כהן, הוד השרון

החומרים:

1 ק"ג תרד רחוץ ונקי

2 כפות חמאה או מרגרינה

2 כפות קמח

3 שיני שום כתוש

2 ביצים

8 כוסות מים

2 כפות אבקת מרק עוף

פלפל שחור

ההכנה:

מבשלים את התרד במי מלח עד שיתרכך, מעבירים למסננת ומשהים כ-10 דקות וקוצצים על קרש חיתוך.

מטגנים בסיר את הקמח והשום. מוסיפים את המים, אבקת המרק, התרד ותבלינים.

מביאים לרתיחה ומבשלים 3-2 דקות. מערבבים את הביצים ומוסיפים לאט תוך בחישה.

מגישים חם.

 אפשר להחליף 2 כוסות מים בחלב.