5-4 מנות

החומרים:

3 ספלים של גזר מרוסק על פומפייה גסה

2 כפות מרגרינה (או חמאה)

3 כפות בצל קצוץ דק

1 כפית נענע קצוצה דק

רבע כפית אגוז מוסקט מגורר דק

חצי ספל מיץ תפוזים טרי

שלושה רבעים ספל שמנת מתוקה

3 ספלים מים

3 כפות קמח

חצי כפית קליפת תפוז מגוררת

מלח, פלפל לבן, אבקת מרק עוף

 

אופן ההכנה:

מחממים בסיר את המרגרינה (או החמאה) ומטגנים בה את הבצל לצבע זהוב.

מוסיפים את הגזר, ומאדים לזמן קצר יחד. מתבלים עם אגוז המוסקט.

מוסיפים את הקמח, מערבבים, מוסיפים את המים, אבקת המרק ומיץ התפוזים ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את השמנת המתוקה, קליפת התפוז, מלח ופלפל לבן, מבשלים על להבה קטנה כ-15 דקות.

מגישים עם עלי הנענע הקצוצים.