באדיבות "עלה ירוק", משק כהן, הוד השרון

החומרים:

חומרים לבצק:

3 כוסות קמח תופח

1 חבילת מרגרינה

1 ביצה

כף סוכר

¼ כוס חלב או מים

מכינים בצק מכל החומרים ומכניסים למקרר למספר שעות.

חומרים למילוי:

1 ק"ג תרד רחוץ

1 בצל גדול קצוץ

קורט מלח

כפית אבקת מרק עוף

קורט פלפל שחור

3-2 שיני שום

שומשום

ההכנה:

מאדים את התרד במשך דקות אחדות ומעבירים למסננת. מטגנים את הבצל, מוסיפים את התרד וממשיכים לאדות מעט.

מוסיפים את התבלינים ומקררים.

מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים, מרדדים כל חלק לעלה ומורחים עליו כמה כפות גדושות ממלית התרד.

מגלגלים לרולדה ומניחים בתבנית משומנת.

מורחים את הרולדות בחלמון ביצה ומפזרים שומשום למעלה.

אופים כ-½ שעה עד שמזהיב.