החומרים:
2 בצלים גדולים
1 כוס בירה
5-4 כפות קמח
1 כפית סוכר
2 ביצים
1 כפית שמן
קורט מלח, קורט פפריקה חריפה
1 כפית כוסברה טחונה
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
קולפים את הבצלים וחותכים לטבעות בעובי של כ-½ ס"מ.
תוך הכנת עיסה חלקה, מערבבים בקערה את הבירה, הקמח, הסוכר, השמן, שני חלמונים, מלח, כוסברה ופפריקה חריפה.
מקציפים את החלבונים לקצף קשה ומערבבים עם העיסה בעדינות. נותנים לעיסה לעמוד במקום חמים כ-30 דקות.
מפרקים את טבעות הבצל אחת-אחת, טובלים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק וחם.
מתאים גם כתוספת או כקישוט לאומצות ולבשר צלוי.